تماشای سریال The Walking Dead به ترتیب خط زمانی با وجود اسپینآفها کار سختی است. با کافه کمیک همراه باشید تا ترتیب تماشای واکینگ دد را بررسی کنیم.
هیچکسی در سال ۲۰۱۰ حدس نمیزد که سریالی آخرالزمانی بر اساس یک کمیک، به فرنچایزی با ارزش تبدیل شود. در این سالها، «مردگان متحرک» به چیزی فراتر از داستان ریک گرایمز (Rick Grimes) و پیدا کردن خانوادهاش تبدیل شده. بازماندگان به یکدیگر کمک کردند تا نجات پیدا کنند و جامعه را از نو بسازند و حتی بعضی از آنها هم سعی کردند تا جلوی این کار را بگیرند.
با وجود چندین سریال که هرکدام چندین فصل دارند، پیچیده است تا خط زمانی اصلی را پیدا کنید. اگرچه، تماشای آثار با ترتیب تاریخ انتشار آسانتر است، اما تماشای سریال The Walking Dead به ترتیب وقوع رویدادها به شما کمک میکند تا تجربه کاملی داشته باشید. پیدا کردن یک خط زمانی در فرنچایز واکینگ دد کار غیرممکنی نیست.
توجه: Torn Apart و Flight 462 از لیست آثار حذف شدهاند.
ترتیب تماشای سریال The Walking Dead
۱. سریال Fear the Walking Dead (فصلهای ۱ تا ۳)

سریال Fear the Walking Dead (فصلهای ۱ تا ۳)
ممکن است تعجب کنید که سریالهای مردگان متحرک از نظر ترتیب زمانی با اثر اصلی آغاز نمیشوند. ۳ فصل ابتدایی سریال Fear the Walking Dead، دو ماه ابتدایی شروع آخرالزمان را در حالی روایت میکند که خانواده کلارک و متحدانشان سقوط دنیا را میبینند. در حالی که کلارکها ازهمپاشیدن همهچیز را میبینند، ریک گرایمز (Rick Grimes) هنوز از کما بیرون نیامده است.
۲. سریال The Walking Dead (فصلهای ۱ تا ۸)

سریال The Walking Dead
ریک چند ماه اول شروع بحران را با خوششانسی در کما گذراند تا اینکه در یک بیمارستان متروکه بیدار شد و با دنیایی آخرالزمانی مواجه شد که کاملا به همان صحنه نمادین و معروف در شماره ۱ سری کمیک واکینگ دد به قلم رابرت کرکمن (Robert Kirkman) وفادار است. هنوز بحثهای زیادی درباره مدت زمان سپری شده در این سریال مطرح میشود اما احتمالا در هشت فصل اول سریال مردگان متحرک حدود دو سال زمان میگذرد.
این مدت زمان برای ریک و دوستانش بسیار مهم بود چون با دشمنانی غیر از زامبیها مواجه شدند و افراد زیادی را از دست دادند. فصلهای ابتدایی سریال مردگان متحرک بود که آن را به یکی از سریالهای پرطرفدار و نمادین تبدیل کرد. بسیاری از هواداران هم فصل ۸ را شروعی بر افت سریال میدانند.
۳. سریال Fear The Walking Dead (فصلهای ۴ و ۵)

سریال Fear The Walking Dead (فصلهای ۴ و ۵)
حدود ۱ سال و نیم فاصله بین فصلهای ۸ و ۹ سریال اصلی وجود دارد که توسط فصلهای ۴ و ۵ Fear the Walking Dead پوشش داده میشود. کلارکها و دار و دستهشان در این دو فصل دچار تغییرات زیادی از جمله مرگ اعضای مهم خانواده و معرفی مورگان جونز (Morgan Jones) و دوایت (Dwight) در اولین کراساور مردگان متحرک شدند. این فصلها نشاندهنده تغییر رویه سریال بود و نقدهای متفاوت و خاصی دریافت کردند.
۴. سریال The Walking Dead (فصل ۹، قسمتهای ۱ تا ۵)
از آنجا که یک فاصله چندین ساله بین دو بخش فصل ۹ است، بازگشت به سریال اصلی برای بینندهها خیلی طولانی نخواهد بود. ۵ قسمت ابتدایی نهمین فصل سریال واکینگ دد مملو از تلاشها برای صلح و آرامش است و ضربه دیدن کاراکترها به دلیل خیانت را به تصویر میکشد. ریک برای اولین بار برای جوامع دیگر هم مسئول میشود و اوضاع به نفع او پیش نمیرود. شرایط سریالهای مردگان متحرک بعد از این ۵ اپیزود برای همیشه تغییر کرد.
۵. سریال Fear the Walking Dead (فصل ۶ و ۷)
مدتی طول میکشد تا بینندگان دوباره سریال اصلی را تماشا کنند و در این بین با آلیشیا کلارک (Alicia Clark) و انفجاری هستهای همراه میشوند. در فصلهای ۶ و ۷ سریال Fear the Walking Dead زامبیها کم اهمیتترین موضوع در سریال هستند. در این دوره سریال یک قالب آنتولوژی را آزمایش میکند و راه تاریکتری نسبت به فصول قبلی اثر را در پیش میگیرد.
۶. سریال Tales of the Walking Dead
سریال Tales of the Walking Dead در ترتیب تماشای سریال The Walking Dead جایگاه ویژهای دارد. این سریال در قسمتهای مختلف خود افراد مختلفی در زمانهای مختلف را به تصویر میکشد. در بعضی قسمتها روزهای ابتدایی شیوع و در دیگر قسمتها رویدادهایی از سالهای پس از شیوع روایت میشود. مهمترین قسمت، اپیزود سوم است که آلفا را به عنوان شرور آینده سریال The Walking Dead در کنار دی (Dee) معرفی میکند. شما میتوانید داستان پیشینه فوقالعاده دی و رابطهاش با دخترش لیدیا (Lydia) را دنبال کنید.
۷. سریال The Walking Dead: World Beyond
سومین اسپینآف (Spinoff) از مجموعه واکینگ دد، داستان آینده آخرالزمانیاش را از دید چهار نوجوان درحال بلوغ روایت میکند. پس از گذشت ده سال از شروع، فرنچایز واکینگ دد با این سریال برای اولین بار Civic Republic را به خوبی به مخاطبانش معرفی میکند تا آنها را تبدیل به شرور بعدی سریال کند. تماشای سریال قبل از The Ones Who Live ضروری است. با تمام اینها، این اثر در IMDb نمره ۴/۵ را کسب کرد تا به عنوان ضعیفترین اسپینآف واکینگ دد شناخته شود.
۸. سریال The Walking Dead (فصل ۹، قسمتهای ۶ تا ۱۶)
بالاخره هواداران میتوانند به سریال اصلی بازگردند تا ببینند که بازماندگان چگونه با پیامدهای رویدادهای پنج اپیزود ابتدایی فصل ۹ روبرو شدهاند. با وجود مرگ یکی از شخصیتهای اصلی، فصل ۹ سریال The Walking Dead هیچگاه جایگاه خود را از دست نداد و شرورهای جدیدی مثل Whisperes و آلفا را معرفی کرد تا با پایان فصل همهچیز را برای دو فصل آخر تغییر دهد.
۹. سریال Fear the Walking Dead (فصل ۸)

سریال Fear the Walking Dead
پس از پایان فصل ۷، سریال Fear the Walking Dead به یک ریبوت نیاز داشت و این اتفاق با روایت داستانی از آیندهای نهچندان دور رخ داد تا بالاخره رویدادهای این سریال با سریال اصلی همزمان شود. هرچند که این فصل اصلا نمره خوبی از هواداران دریافت نکرد. هماکنون بخش دوم فصل هشت این اثر در حال تولید است و نمیتوان پیشبینی کرد که آیا در آینده داستان چندین سال پرش خواهد داشت یا شروری قدیمی بازخواهد گشت؛ با اینحال رویدادهای فصل ۸ این اثر بین فصلهای ۹ و ۱۰ سریال اصلی رخ میدهد.
۱۰. سریال The Walking Dead (فصل ۱۰ و ۱۱)

سریال The Walking Dead
متاسفانه، سریالی که همهچیز را شروع کرد، در اینجا به پایان خود میرسد. دو فصل پایانی پر از سکانسهای احساسی و پایهریزی برای آینده فرانچایز هستند. فصل ۱۰ پنج ماه پس از پایان فصل قبلی آغاز میشود. ریپرز، ویسپررز و کشورهای مشترک المنافع این زمان را پر میکنند تا دو فصل پایانی به غیر از یک پرش یک ساله به پایان سریال، حدود ۱۲ ماه زمان داشته باشند. اگرچه کیفیت اثر با گذشت زمان پایین آمد، اما پایان بندی سریال اصلی چندان بد نبود. هرچند که همین موضوع هم با انتقاداتی مواجه شد.
۱۱. سریال The Walking Dead: Dead City
با پایان سریال The Walking Dead زمان آن رسیده تا شاهد اسپینآفهای جدید با کاراکترهای این سریال باشیم تا بتوانند در اثر اختصاصی خود بدرخشند. شش سال پس از پایان سریال اصلی، نیگان و مگی راهی منهتن میشوند تا پسرش، هرشل جونیور را نجات دهند. با وجود فصل دوم که در آینده پخش خواهد شد، این اثر نمایانگر دوره جدیدی در فرانچایز واکینگ دد است. استفاده مکرر از یک ایده در آثار مختلف و ساخت آثار زیاد از دنیای واکینگ دد ممکن است بعضی هواداران را خشمگین کند اما سریال دد سیتی با داشتن نمره ۷/۳ در IMDb به خودی خود اثر بدی نیست.
سریال Daryl Dixon and The Ones Who Live (جایگاه زمانی تایید نشده)

Daryl Dixon and The Ones Who Live
از آنجا که این اثر هنوز منتشر نشده، نمیتوان جایگاه آن در خط زمانی را مشخص کرد اما میتوان حدس زد که رویدادهایش کمی پس از پایان واکینگ دد و سالها قبل از Dead City رخ میدهند. از سوی دیگر انتظار میرود که این سریال یک آشفتگی جدید در خط زمانی ایجاد کند. با وجود گم شدن ریک سالها پیش از اینکه میچون به دنبال او باشد، این سریال ممکن است یک خط زمانی دوگانه مانند سریال لاست (Lost) را در دستور کار قرار دهد تا داستان را به بهترین شکل روایت کند.
نظرات خود را با ما در میان بگذارید. خوشحال میشویم تا پیشنهادات و انتقاداتتان را بخوانیم.
آخرین مقالات کمیکبوکی را در کافه کمیک بخوانید.
منبع: CBR
عالی بود🤞🏼ممنون از سایتِ خفن تون🤟🏼
:raised_hands:ممنون از شما که مطلب رو خوندین
از کجا سریال والکینگ ددو دانلود کنیم؟